Миниголф игрища

Данни за продукта

Номер на продукта Миниголф игрища :

Миниголф игрища

Миниголф игрища със състезателни размери, предварително изработени от дърво за закрити помещения или открити терени. Лесно се сглобяват, разглобяват и пренасят от двама души за 15 минути. Идеални за хотелски конферентни зали, когато не се използват. Ниски цени.
Портативността на тези игрища позволява да оперирате миниголф бизнес, дори когато не притежавате терена за това или искате да го местите според сезона на различни локации. Те се сглобяват и разглобяват без помощта на инструменти от двама души само от 15 до 30 минути и се складират на малка площ. Отделните елементи тежат само 15-20 килограма.
 
Има и портативен миниголф за открито или закрито от 9 отделни уникални пътеки, който изисква само 90 кв. м. площ да бъде разположен, без да се губи от забавността или сложността на миниголф играта.
 
Миниголф игрища Ви доставяме напълно готови и оборудвани за експлоатация, без да се извършват каквито и да е строително-монтажни дейности, при положение , че терена/залата отредена за игрището е с равна хоризонтална повърхност.
 
Въпреки лекотата си, нашите портативни игрища са напълно здрави и стабилни да се стъпва по тях, без притеснение от повреда.


Фирма: Магазин за фитнес уреди
Адрес:
Телефон: 0878 478 285, 02 439 67 24
Факс: